Behöver du hjälp med städning i hemmet?

Vill du ha mer tid åt annat? Låt oss sköta städningen

Dags för storstädning eller flytt? Eller kanske vill du bara ha hjälp med den tråkiga vardagsstädningen? Med vår behovsanpassade städning kan du lägga din tid och energi på annat.

Städhjälp

Låt oss sköta vardagsstädningen. Vi hjälper dig enligt överenskommelse medan du är på jobbet. En gång eller kontinuerligt, stort eller smått – du bestämmer.

Flyttstädning

Oavsett om du ska lämna ditt gamla hem eller flytta in i ett nytt, så hjälper vi dig att få det rent, fräscht och hemtrevligt.

Hemstädning

Ett städat hem skapar större utrymme för fritid och familj. Vi hjälper dig kontinuerligt att städa hemmet i den mån du önskar. Det ger dig tid att damma av den där gamla hobbyn du lagt på hyllan – eller varför inte ta med din kära på en lyxig weekend?

Storstädning

Släkten kommer på besök, och du har två dagar på dig att göra hemmet skinande rent. Då kan det vara skönt att slippa tänka på städningen. Med kort varsel kan vi vara på plats redan samma dag och ge ditt hem den uppvisningspotential det förtjänar.

RUT-avdrag

Våra städtjänster är självklart avdragsgilla enligt RUT-avdraget och berättigar dig ett avdrag på upp till 50% och högst 25 000 kronor på summor under 75 000 kronor.

Läs mer om RUT hos Skatteverket.

Behöver du hjälp med städning i hemmet?